hairtalk® extensions

Hairtalk® Hairfashion

Hairtalk®
Hairfashion

Van de vernieuwers van de tape-in hair extensions; de hairtalk® Weft Collection met dezelfde fantastische haarkwaliteit. Deze collectie bestaat uit hoogwaardige machinale of handgeknoopte weft extensions.
Hairtalk® Weft Extensions zijn gemaakt van 100% Indisch natuurhaar, waarvan de haarschubben nog intact zijn en creëren een naadloze hair extension in lengte, kleur en volume, mede dankzij de ”Instant Beaded Row™”.

Onzichtbaar, een actieve levensstijl en snelle plaatsing gaan dus toch samen.
Kies uit 23 prachtig samengestelde kleuren om de perfecte nieuwe look te creëren met mooi haar van de bekende hairtalk® topkwaliteit.

The Balayage Collection

De “Balayage” collectie is een oplossingsgerichte en tijdbesparende optie voor extension klanten die een balayage stijl wensen met meer volume en lengte. Onze extensions met balayage kleuren zijn gemaakt van 100% Remi natuurhaar van topkwaliteit welke vooraf zijn gemengd en perfect gesmolten voor de meest natuurlijke look – zonder alle chemicaliën. De balayage collectie is geschikt voor elk haartype en biedt een efficiënte oplossing voor klanten die snel kleur, volume of lengte willen toevoegen.
Zeg vaarwel tegen traditionele balayage behandelingen. Onze veel gewilde balayage tinten zijn nu verkrijgbaar, waarmee veelzijdige en nauwkeurige kleurmatchen zijn te realiseren … elke keer weer.

The Root Collection

De hairtalk “Root” collectie zijn kleur en die een natuurlijke look met een prachtige kleurschakering. Door de natuurgetrouwe uitgroei kunnen tape-extensions met “root” kleuren discreet geplaatst worden. Een kleurschakering zoals een highlight effect behoort ook tot de mogelijkheden omdat de uitgroei een één-op-één match zal zijn met haar eigen haar!

Verkrijgbaar in de Petite Pro –
en in de Petite Plus extensions en geeft bij gebruik, gegarandeerd een onzichtbaar resultaat.

The Colormelts Collection

Het streven naar perfectie en kleuroplossingen heeft de “Colormelt” kleuren tot stand gebracht. De hairtalk Colormelts zijn het resultaat van hairtalk ambities op het gebied van kleurtoepassingen. Het vloeiende en subtiele kleurverloop zorgt voor een prachtig effect. Onze Colormelts maken kleurdromen realiteit. Welkom in het tijdperk van chemievrije kleuring!

The Metallic Collection

Het natuurlijke kleurpallet van hairtalk mistte iets … totdat de Metallic collectie zich meldde in het revolutionaire kleurenpalet van hairtalk. De kleuren zijn gebaseerd geïnspireerd op bewerkte blond nuances. Blond – respectievelijk grijstinten die een matte -, koele – of ijzige look te creëren.