hairtalk® extensions

Over hairtalk® extensions

INDIVIDUEEL & NATUURLIJK

Geen vrouw is hetzelfde. Maar iedere vrouw is wel graag van top tot teen verzorgd. Één van de belangrijkste ingrediënten van een modern en verzorgd uiterlijk is ongetwijfeld het kapsel.

Met hairtalk® extensions is het mogelijk een haarverlenging en/of – verdikking volledig aan te passen naar de wens van de individuele vrouw. hairtalk® is beschikbaar in verschillende uitvoeringen, lengtes en gepatenteerde producten zoals Colormelts.

Daarmee biedt het hairtalk® systeem ultieme flexibiliteit en is het resultaat 100% persoonlijk met behoud van de natuurlijke uitstraling.

DESIGNER EXTENSIONS

Daarom kiezen salon professionals en vrouwen wereldwijd voor de exclusieve, ultradunne en waterafstotende tape extensions van hairtalk®. De superieure kwaliteit Indisch remi natuurhaar in combinatie met haarvriendelijke, hypo-allergene tapebevestiging resulteert in een discrete en comfortabele haarverlenging en/of – verdikking die onberispelijk en onzichtbaar samenvoegt met het natuurlijke haar.

Waarom hairtalk®

Bij aanvang was het onze missie om een snelle, veilige en eenvoudige extension methode voor salon professionals te creëren. Het resultaat is een discrete, snelle en niet-beschadigende applicatie die perfect combineert met natuurlijk haar. Daarmee is hairtalk® de wereldwijde vernieuwer van tape hair extensions.

Vandaag de dag is het onze missie stylisten te helpen hun creatieve vrijheid te tonen zonder gebruik van chemicaliën of schadelijke hulpmiddelen. Kleur, lengte of volume toevoegen, verbeteren of intensifiëren in de tijd die normaal toereikend is voor een knip – & föhn behandeling. 

Ook geloven wij in de combinatie van een kwalitatief hoogstaand product, objectief advies en professionele toepassing en verzorging. Daarom zijn onze producten alleen via kapsalons te verkrijgen. De kapper is namelijk bij uitstek geschikt om de consument te adviseren over alle vragen over haar, haarverzorging en kapsels. 

Verder is het onze belofte aan stylisten om de hoogste kwaliteit innovatieve producten te blijven ontwikkelen die een bijdrage leveren aan de creatieve vrijheid van de haarstylist.