hairtalk® extensions

Hairtalk® Haircare

Mooi haar begint bij gezond haar. Extensions hebben vitale voedingsstoffen en vocht ‘van buitenaf’ nodig. Omdat ze niet verbonden zijn met een bron van aanbod ‘van binnenuit’. Extensions die worden onderhouden met de verzorgingsproducten uit de hairtalk® productlijn blijven zijdezacht en glanzend. Ook dragen deze verzorgingsproducten bij aan gezond en handelbaar haar. De haarverzorgingslijn van hairtalk® is volledig afgestemd op de behoeften van onze 100% Indisch remi natuurhaar hair extensions.

hairtalk® SHAMPOO

De natuurlijke oliën van het haar houden het glanzend. Veel traditionele shampoos verwijderen deze oliën volledig. De hairtalk® Shampoo is speciaal ontwikkeld voor de specifieke verzorging van hair extensions. De unieke formule reinigt het haar zonder deze te ontdoen van hydratatie en voedingstoffen. De shampoo bevat een minimale hoeveelheid aan oliën en alcohol. Geconcentreerde hoeveelheden hiervan, zoals in traditionele shampoos, kunnen de kleefkracht van de haarstrips namelijk doen verminderen / te niet doen gaan.

Gebruik: zacht genoeg voor de dagelijkse reiniging van het haar en de hoofdhuid.

Fles: 250 ml en 1.000 ml

hairtalk® SILVER SHAMPOO

hairtalk® silver shampoo is speciaal ontworpen voor licht of grijs haar. Deze shampoo elimineert ongewenste gele tinten in het haar. Blond of heel licht blond haar krijgt een delicate zilveren glans.

Gebruik: niet voor de dagelijkse reiniging van het haar en de hoofdhuid. Professioneel gebruik geadviseerd.

Fles: 250 ml

hairtalk® BALSAM

Deze balsam ontwart het haar voorzichtig, reconstrueert het en maakt het glad en veerkrachtiger. De balsam kan worden uitgespoeld of verwerkt in vochtig haar na het wassen, zodat het haar de voedingsstoffen absorbeert en wordt gehydrateerd tijdens het drogen.

Gebruik: zacht genoeg voor de dagelijkse reiniging van het haar en de hoofdhuid.

Fles: 250 ml en 1.000 ml

hairtalk® BLOND BALSAM

hairtalk® blonde balsam is speciaal ontworpen en elimineert gele tinten in blond haar. Daarnaast ontwart de balsam het haar voorzichtig, reconstrueert het en maakt het glad en veerkrachtiger. De balsam kan worden uitgespoeld of verwerkt in vochtig haar na het wassen, zodat het haar de voedingsstoffen absorbeert en wordt gehydrateerd tijdens het drogen.

Gebruik: zacht genoeg voor de dagelijkse reiniging van het haar en de hoofdhuid.

Fles: 250 ml

hairtalk® REPAIR CREME

hairtalk® Repair Crème is een diepe conditioner die elke streng voedt zonder deze te verzwaren. Geeft krachtig, handelbaar en glanzend haar tot in de puntjes.

Gebruik: revitaliseer het haar wekelijks of wanneer nodig is met deze luxe repair crème. Breng de crème gelijkmatig aan vanaf het midden van het haar. Vermijd de plakstrips.

Pot: 250 ml

hairtalk® REPAIR CREME PLUS

hairtalk® Repair Crème + is een diepe conditioner die elke streng voedt zonder deze te verzwaren. Geeft krachtig, handelbaar en glanzend haar tot in de puntjes. Vooral geschikt voor blondines

Gebruik: revitaliseer het haar wekelijks of wanneer nodig is met deze luxe repair crème +. Breng de crème gelijkmatig aan vanaf het midden van het haar. Vermijd de plakstrips.

Pot: 150 ml

hairtalk® CONDITIONER

hairtalk® Conditioner voedt het haar diep, hydrateert en herstelt broze plekken in de haarstructuur. De optimaliserende spray-emulsie wikkelt zich als een beschermende laag om je eigen haar, maar ook over de extensions die speciale zorg nodig hebben. Het haar wordt zijdezacht, soepel en heeft een gezonde glans.

Gebruik: voldoende voor de beoogde effectiviteit.

Sprayfles: 200 ml

hairtalk® DETANGLER

hairtalk® Detangler zorgt voor het eenvoudig uitborstelen van de extensions. Zelfs meteen na het wassen dankzij het ‘ontwarrende’ effect.

Gebruik: voldoende voor de beoogde effectiviteit.

Sprayfles: 200 ml

hairtalk® SOLVENT

Oplosmiddel op basis van alcohol voor medisch gebruik. Speciaal geformuleerd om de tape-extensions snel en haarvriendelijk uit het eigen haar te kunnen verwijderen zonder restanten achter te laten. Simpel, de spray-oplossing op de plakstrips sprayen en ca. twee minuten laten inwerken. Vervolgens kan de bovenste strips zonder het zetten van kracht worden losgemaakt. De onderste strip kan meteen daarna uit het eigen haar worden verwijderd.

Gebruik: alléén voor professioneel gebruik. Spray op de haaraangroei boven de extensions en laat het oplosmiddel via de strengen haar doorsijpelen naar de plakstrips waardoor deze snel loslaten.

Sprayfles: 200 ml en 1.000 ml

hairtalk® INTENSIVE SHAMPOO

Een optimale conditie van het eigen haar van de consument vergemakkelijkt het inbrengen van de haarverlenging / -verdikking. Met name alle resten van eerdere haarkuren, haarspray en andere haarverzorgingsproducten dienen verwijderd te zijn. Juist daarvoor is de Intensive shampoo ontwikkeld. Gebruik er van is dan ook een essentieel onderdeel van het hairtalk® systeem. Gebruik hairtalk® Intensive Shampoo voor het optimaal en diep reinigen van eigen haar vóórdat de hairtalk® extensions worden ingezet.

Gebruik: alléén voor professioneel gebruik. Het haar twee keer wassen en goed naspoelen vóórdat de extensions worden geplaatst.

Fles: 250 ml en 1.000 ml

Accessoires

hairtalk® MINI BRUSH

De ergonomisch ontworpen hairtalk® mini borstel heeft een puntig uiteinde om het haar eenvoudig te kunnen verdelen. Een belangrijk stuk gereedschap bij het exact verdelen van het haar, wat van essentieel belang is bij het inzetten van hairtalk® hair extensions.

hairtalk® POCKET BRUSH

De all-purpose hairtalk® pocket brush bestaat uit kort, natuurlijk varkenshaar en langere kunststof borstels. Samen verspreiden deze de oliën optimaal door het haar, en creëren zo gezond, glanzend en handelbaar haar. Het kleine, ovale ontwerp maakt deze borstel perfect voor alle styling onderweg.

hairtalk® EXTENSION BRUSH

Ook de hairtalk® extension brush bestaat uit kort, natuurlijk varkenshaar en langere kunststof borstels. Gebruik het rechthoekige ontwerp om meer volume te creëren tijdens het stylen. De natuurlijke vezels nemen de oliën vanaf de bovenkant van het hoofd mee en verdelen deze naar de uiteinden, waar het meeste hydratatie nodig is. Samen met de pocket brush is dit de perfecte accessoire om de hairtalk® extensions verzorgd te houden. In de salon, thuis of onderweg.