hairtalk® Tape Extensions

hairtalk® is het toonaangevende systeem voor haarverlenging en/of – verdikking dat de flexibiliteit biedt het resultaat geheel aan te passen naar de wensen van de individuele vrouw. Combineer met verschillende kwaliteiten en haarlengtes om telkens weer de perfecte uitstraling te realiseren.

Een gecertificeerde hairtalk® specialist kan in 45 tot 60 minuten een volledige haarverlenging in zetten. De ultra dunne, waterafstotende tape bevestiging en het 100% Indisch remi natuurhaar van een premium kwaliteit zorgen er voor dat de hairtalk® extensions naadloos en onzichtbaar samenvoegen met het eigen haar en zéér comfortabel dragen.

Na 8 tot 10 weken kunnen de hairtalk® extensions haarvriendelijk en eenvoudig worden verwijderd met hairtalk® Solvent en direct worden herplaatst bij de wortel. Dit maakt de hairtalk® extensions herbruikbaar en dus voordelig in het gebruik.

 

extensions

De kleine verpakkingseenheid biedt artistieke vrijheid en flexibiliteit bij het creëren van stijl en kleur. Met het hairtalk® systeem zijn meer dan 850 kleurcombinaties mogelijk op basis van ons revolutionaire en sprankelende kleurenpallet.

De beschikbare kleuren per uitvoering (Petite – Pro – Plus) zijn weergegeven in onderstaande tabellen. Op de pagina kleuren treft u grotere ‘visuals’ aan van alle hairtalk® kleuren.

extensions lengtes hairtalk

Beschikbare lengtes:

25/30 cm: valt over de schouder
40 cm: valt over de BH band
50 cm: valt in de taille
55/60 cm: valt op de broekriem

hairtalk® PETITE

De standaard bij tape-extensions. Geen spanning en een uiterst vlakke, elastische en “meebewegende” verbinding en dus optimaal draagcomfort.

hairtalk® PETITE PRO

Het haar op de tapes heeft tot net onder de bovengrens een speciale keratine bewerking gekregen. Dit unieke productieproces van de Pro extensions garandeert een nog betere en naadloze samenvoeging met het eigen haar. 

 

hairtalk® PETITE PLUS

Deze extensions zijn ideaal voor het creëren van de ultieme, naadloze haarverlenging. Het haar wordt met de hand voorzichtig in de basis gestoken hierdoor lijkt het alsof de haren direct uit de hoofdhuid groeien en zijn de extensions nagenoeg onzichtbaar.

hairtalk® Petite 

hairtalk® Petite extensions (slechts 3 cm x 7 mm ) zijn ontworpen voor het creëren van volumineus en luxe, lang haar. Transformeer uw verschijning direct en in minder dan een uur met onze tape extensions van 100% remi Indisch natuurhaar. Het creëren van lengte, volume en dynamische kleureffecten is onberispelijk en volledig natuurlijk. De hairtalk® tape extensions maken gebruik van een uniek,  kleefmiddel van medische kwaliteit, veroorzaken geen spanning en zorgen voor een uiterst vlakke, elastische en “meebewegende” verbinding en dus voor optimaal draagcomfort.

Beschikbare lengtes:

25 cm – 40 cm – 50 cm 

Verpakt per 12 stuks.

Beschikbare kleuren:

Click Here for Available Colors

hairtalk® Petite Pro

De hairtalk® Petite Pro extensions zijn een tussenvorm. De haren bij deze extensions zijn net als bij de ‘standaard’ Petite zorgvuldig met de hand op de plakstrip genaaid. Het haar op de tapes heeft echter tot net onder de bovengrens een speciale keratine bewerking gekregen. Deze bewerking maskeert de kleefbasis van de tape en verbetert de duurzaamheid van de constructie. Dit unieke productieproces van de Pro extensions garandeert een nog betere, naadloze en onzichtbare samenvoeging met het eigen haar. 

Beschikbare lengtes:

25 cm – 40 cm – 55 cm 

Verpakt per 12 stuks.

Beschikbare kleuren:

Click Here for Available Colors

hairtalk® Petite Plus

hairtalk® Petite Plus extensions zijn ideaal voor het creëren van de ultieme, naadloze haarverlenging. Bij de Plus extensions wordt het haar namelijk met de hand voorzichtig in de basis gestoken hierdoor lijkt het alsof de haren direct uit de hoofdhuid groeien.

Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat er glanzende, zijdezachte en natuurlijk uitziende extensions met de juiste groeirichting worden ingezet. De perfecte extensions voor het toevoegen van volume met name op de kruin, bij de slapen of andere kwetsbare plekken. Het resultaat is een onberispelijke, luxe, vollere haardos. 

Beschikbare lengtes:

25 cm – 40 cm

Verpakt per 12 stuks.

Beschikbare kleuren:

Click Here for Available Colors

hairtalk® Petite Fantasy

hairtalk® Fantasy extensions zijn beschikbaar in 8 fantasie kleuren. Creëer een dynamisch, dromerig of edgy kleureffect zonder schadelijke chemicaliën. De Fantasy extensions zijn gemaakt van hairblend, een mix van natuurhaar en een speciale hittebestendige, synthetische vezel. Hairblend kan bij het stylen tot 160°C worden verhit. Een beetje zacht roze in het voorjaar of Ocean Blue in de zomer. Met hairtalk® Fantasy zijn de mogelijkheden eindeloos.

Beschikbare lengtes:

40/45 cm

Verpakt per 6 stuks.

Beschikbare kleuren:

Click Here for Available Colors