Hairband

Het ongeëvenaarde 100% Indisch remi natuur haar (met in tacte haarschubben) van hairtalk is nu ook beschikbaar in hairband. Deze ‘must-have’ haarmode accessoire creëert volume, lengte en kleur in minder dan 5 minuten.
De hand gefabriceerde weft van hairband is elastisch en stretched mee met elke maat of vorm van het hoofd, hetgeen een perfecte plaatsing verzekert. Hairband maakt geen gebruik van haken dus ook het dragen is uiterst comfortabel. Hairband is beschikbaar in lengtes van 40 & 50 cm en 20 kleuren, waaronder onze nieuwe, revolutionaire Colormelts.
Altijd onmiddellijk meer volume, maximale lengte, verandering van kleuren een ‘killing hairdo’ zonder inspanning.
Beschikbare lengtes:
30 cm: valt tot net onder schouder
40 cm: valt tot op de bovenrug – midden van de rug
Hairband is per stuk verpakt

Stap 1

Borstel haar goed door voordat de hairband wordt geplaatst en styl het naar wens. Hierdoor kan het haar van de hairband op een natuurlijke manier vallen. Een scheiding in het haar zal het samenvoegen van de hairband met het eigen haar vergemakkelijken.

Stap 2

Plaats de hairband op de bovenzijde van het hoofd op ongeveer 5 cm afstand van de haarlijn. Zorg dat de weft natuurlijk valt tussen de oren en op achterhoofd.

Stap 3

Gebruik het uiteinde van de hairtalk Mini Brush om het eigen haar over de weft van de hairband te trekken en deze al doende te verbergen.

Stap 4

Ga hiermee door rondom het hoofd totdat de hairband naadloos en onzichtbaar is samengevoegd met het eigen haar.

Beschikbare Kleuren