hairtalk® Educatie

HAIRTALK® UITSLUITEND VIA DE PROFESSIONELE STYLIST

Hairtalk® introduceerde niet voor niets als eerste tape extensions. Een briljante manier om coiffures van extra dimensies als volume en lengte te voorzien. Ook bij klanten met fijn of dun haar. Met hairtalk® gebruikt u dus het origineel.

Het hairtalk® systeem staat voor simpel, snel, en perfect. Hairtalk® biedt haarverlenging, haarverdikking en kleurnuances van hoge kwaliteit op een simpele en geniale wijze.

Hairtalk® is van mening dat bij uitstek de kapper geschikt is om consumenten te voorzien van gedegen advies op basis van kennis en kunde van haar en de laatste trends. Omdat wij geloven in de combinatie van een kwalitatief hoogstaand product, objectief advies en professionele toepassing & after care, zijn hairtalk® extensions & hairwear uitsluitend te verkrijgen via de kapsalon.

TRAINING OP LOCATIE IN UW SALON 

Hairtalk® extensions worden zonder speciale apparatuur in het haar aangebracht . Elke kapper kan hairtalk® aan zijn klanten aanbieden zonder vóóraf flink te investeren. Het enige wat nodig is, zijn de hairtalk® mini borstel, een paar clips en een training om uw vaardigheden te actualiseren. Hoe handig is dat?!

Hairtalk® biedt u een kennismakingspakket inclusief een complete gratis scholing in uw salon.

Een gecertificeerde Hairtalk specialist kan binnen één uur de ultradunne, waterafstotende en flexibele tape extensions met 100% Indisch remi natuurhaar van een premium kwaliteit aanbrengen. De kleine handige verpakkingen bieden artistieke vrijheid en veelzijdigheid in het creëren van kleur en stijl. Hairtalk® hair extensions zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en 4 verschillende lengtes.

Het hairtalk® systeem biedt daarmee de ultieme flexibiliteit met tape extensions.

hairtalk® ESSENTIALS

De hairtalk® extensions worden zonder speciale apparatuur in het haar aangebracht. Het is dus niet nodig te investeren in apparatuur!

Het enige wat voor een succcesvolle verkoop in de salon aanwezig dient te zijn, zijn de zogenaamde hairtalk® Essentials oftewel:

  • kleurvoorbeelden in de vorm van een kleurring. Beschikbaar in verschillende lengtes en samenstellingen.
  • de hairtalk® mini brush en een aantal haarclips.
  • belangrijke hairtalk® verzorgingsartikelen als ook de unieke, haarvriendelijke hairtalk® bevestiging en verwijdervloeistof.

 

 

GEEN INVESTERING NODIG, MAAR VOORRAAD IS VERSTANDIG

Investeren in voorraad is niet echt nodig want hairtalk® Nederland stuurt uw bestelling na ontvangst van de order (vóór 15.00 uur) nog dezelfde dag (afhankelijk van de afgesproken betalingsvoorwaarde) via UPS naar uw salon.

Zodat kort daarna de hairtalk® hair extensions kunnen worden gezet.

Desalniettemin adviseren wij u een beperkte hairtalk® voorraad in de salon aan te leggen. Niets overtuigt uw klanten meer als de unieke hairtalk® hair extensions ervaren via de zogenaamde quick fix. Wij geven u hier graag de ‘ins & outs’ over.