Hairtalk uitsluitend via de professionele stylist

Hairtalk introduceerde niet voor niets als eerste tape-extensions. Een briljante manier om coiffures van extra dimensies als volume en lengte te voorzien. Ook bij klanten met fijn of dun haar. Met hairtalk gebruikt u dus het origineel.

Het hairtalk systeem staat voor simpel, snel, en perfect. Hairtalk biedt haarverlenging, haarverdikking en kleurnuances van hoge kwaliteit op een simpele en geniale wijze.

Hairtalk is van mening dat bij uitstek de kapper geschikt is om consumenten te voorzien van gedegen advies op basis van kennis en kunde van haar en de laatste trends. Omdat wij geloven in de combinatie van een kwalitatief hoogstaand product, objectief advies en professionele toepassing & after care, zijn hairtalk Extensions & Hairwear uitsluitend te verkrijgen via de kapsalon

Training op locatie in uw salon

Hairtalk Extensions worden zonder speciale apparatuur in het haar aangebracht . Elke kapper kan hairtalk aan zijn klanten aanbieden zonder vóóraf flink te investeren. Het enige wat nodig is, zijn de hairtalk mini borstel, een clip en een training om uw vaardigheden te actualiseren. Hoe handig is dat?!

Hairtalk biedt u een kennismakingspakket tegen een speciaal tarief inclusief een complete gratis scholing in uw salon.

Een gecertificeerde hairtalk specialist kan binnen één uur de ultradunne, waterafstotende en flexibele tape-extensions met 100% Indisch remi natuurhaar van een premium kwaliteit aanbrengen. De kleine handige verpakkingen bieden artistieke vrijheid en veelzijdigheid in het creëren van kleur en stijl. Hairtalk Hair Extensions zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kwaliteiten en 4 verschillende lengtes.

Het hairtalk systeem biedt daarmee de ultieme flexibiliteit met tape-extensions