hairtalk® extensions

Belangrijke update over kleuren in het hairtalk assortiment

Bij hairtalk streven we er voortdurend naar om ons productaanbod te optimaliseren en te vernieuwen, zodat we je kunnen voorzien van de mooiste en meest trendy haarkleuren. Om dit te realiseren, hebben we besloten om afscheid te nemen van een aantal kleuren in ons assortiment. In dit artikel informeren we je over welke kleuren uit ons aanbod verdwijnen, welke kleuren nog steeds beschikbaar zijn, en hoe je deze eenvoudig via onze webshop kunt bestellen.

hairtalk kleuren hairextensions

Welke kleuren gaan uit het assortiment?

Om ruimte te maken voor nieuwe en populaire tinten, zullen de volgende kleuren binnenkort niet meer beschikbaar zijn:

Kleuren #HB10 en #HB19 in Fantasy kleuren: Onze levendige Fantasy kleuren #HB10 en #HB19 hebben hun tijd gehad. Hoewel ze geliefd waren, kiezen we ervoor om onze aandacht te richten op kleuren die beter aansluiten bij de huidige trends.

Kleuren #30 en #55 in Proline en Plus: Deze kleuren zijn lange tijd favoriet geweest, maar we zien dat de vraag naar deze tinten afneemt. Daarom nemen we afscheid van deze tinten in onze Proline en Plus collecties.

Kleuren #33 en #144 in alle lengtes en varianten: Deze kleuren zijn beschikbaar geweest in verschillende lengtes en varianten, maar zullen vanaf binnenkort niet meer in ons assortiment terug te vinden zijn.

Kleur #D35 in Silverline: Deze zilveren tint uit onze Silverline collectie zal ook verdwijnen, waardoor we ons kunnen richten op nieuwe en innovatieve kleuropties.

Beschikbare kleuren in ons assortiment

Hoewel we afscheid nemen van een aantal kleuren, blijven er nog vele prachtige kleuren in ons assortiment beschikbaar. Wist je dat je al deze prachtige kleuren eenvoudig kunt bestellen via onze webshop? Met slechts een paar klikken kun je jouw bestelling plaatsen en zorgen dat je salon altijd beschikt over de juiste tinten om aan de wensen van je klanten te voldoen.

Voordelen van bestellen via de webshop:

Altijd up-to-date: Onze webshop biedt een actueel overzicht van alle beschikbare kleuren en producten.

Gemak: Bestel 24/7, wanneer het jou uitkomt.

Snelle levering: We zorgen ervoor dat je bestelling snel wordt verwerkt en bij je salon wordt afgeleverd.

Wat betekent dit voor jouw salon?

We begrijpen dat sommige van deze kleuren favoriet kunnen zijn bij jouw klanten. Daarom willen we je de mogelijkheid bieden om een laatste bestelling te plaatsen voordat deze kleuren definitief verdwijnen. Dit is je kans om ervoor te zorgen dat je voldoende voorraad hebt van deze kleuren voor klanten die er nog om vragen.

Wanneer gaan de kleuren uit het assortiment?

De kleuren zullen vanaf 01-09-2024 niet meer beschikbaar zijn in ons assortiment. We raden je aan om zo snel mogelijk je bestelling te plaatsen om teleurstellingen te voorkomen.

Hoewel het afscheid nemen van bepaalde kleuren misschien als een verandering aanvoelt, geloven we dat het ons in staat stelt om ons aanbod te blijven verbeteren en aan te passen aan de wensen van onze klanten.

Heb je vragen over deze wijziging of wil je een bestelling plaatsen? Neem dan gerust contact met ons op, via: info@hairtalk.nl of +310786202818. We staan klaar om je te helpen.