Kleurenringen

Met de 42 hairtalk natuur -, root – , ombré -, fun – en pastel kleuren zijn meer dan 500 kleurcombinaties mogelijk. Creëer eigenzinnige meerkleurige combinaties, highlights of gedurfde kleureffecten zonder het gebruik van beschadigende kleurstoffen of chemicaliën. Hierbij is de hairtalk Extension SAMPLE ring en de PROFESSIONAL kleurenring een onontbeerlijk stuk gereedschap.

Professional Natuurhaar Kleurenring – 42 Kleuren

Haarlengte: 30 cm

De professionele natuurhaar kleurenring van hairtalk is bij uitstek geschikt om de benodigde kleurnuances te bepalen en bevat een voorbeeld van alle 42 natuur -, blond -, root -, ombré -, fun en pastel kleuren. De meeste hair extension klanten hebben meerdere haartinten en daarom zal meestal het mengen van 2 tot 3 verschillende kleuren nodig zijn, om de meest natuurlijke verschijning te realiseren. Door twee of meerdere individuele kleuren te verwerken, kunnen unieke kleurnuances worden gecreëerd. Het matchen van de kleuren kan het beste worden gedaan in natuurlijk daglicht.

Basic Natuurhaar Kleurenring - 22 Kleuren

Haarlengte: 13 cm

Deze kleine hairtalk kleurenring is een kosteneffectief hulpmiddel om de haartint(en) van het eigen haar, en daarmee van de benodigde hairtalk kleur(en), van uw klant vast te stellen. Deze ring bevat alléén de 22 natuur – en blond tinten.

Sample Ring

Haarlengte: 40 cm

Deze ring bevat een complete extension in iedere beschikbare stijl / kwaliteit zijnde: hairtalk Original & Original Plus, Petite & Petite Plus en hairtalk Mini & Mini Plus. Gebruik deze ring bij een klantconsult samen met de professionele kleurenring.

Cuttings

De voorgevormde extension cuttings van hairtalk zijn de sleutel achter het eenvoudige hergebruik van onze tape-extensions. De plakstrips hebben afgeronde hoeken, zijn medicinaal getest op huidverdraagzaamheid en zijn anti-allergisch.

Original Extension Cuttings

60 Stuks per Verpakking

De voorgevormde Original Extension cuttings, hebben een afmeting van 4 cm x 9 mm en zijn bedoeld voor het hergebruik van hairtalk Original, Original Plus en hairtalk Fantasy Extensions.

Petite Extension Cuttings

36 Stuks per Verpakking

Deze voorgevormde cuttings zijn 3 cm x 7 mm groot en geschikt voor het hergebruik van hairtalk Petite en Petite Plus Extensions.

Marketing en Training

Het onderstaande marketing en training materiaal is beschikbaar:

Consumentenbrochure
 Haarverzorgingshandleiding
 Consumenten Demonstratie Video
 Posters
 Applicatie Handleiding & Training DVD